En un any normal, en una situació normal, ara parlaríem de com portaves l’entrenament per la Mm20. Com ha canviat la vida!!! Ara d’allò que parlem és d’un bitxo, de pandèmia, del procés de desconfinament. Demà arranca la fase inicial de la desescalada esportiva…i amb tantes restriccions!

Com cada any, des de el mes de febrer la Comissió de la Mm prepara la Matagalls. Hem estat curoses i prudents a l’hora de realitzar qualsevol comunicat. Avui ha arribat el dia d’un anunci 😓 trist. La Junta del Club Excursionista de Gràcia i la Comissió Matagalls Montserrat, seguint els consells de les autoritats esportives del nostre país, anunciem la cancel·lació de la travessa Mm20 que s’havia de realitzar el 19 i 20 de setembre d’enguany.

Encara que els “magatallerus” son molt “magatallerus”. La combinació: +80 kilòmetres & 24 hores, us fa persones “inhumanes”… Potser podem marcar-nos altres reptes, oi? 😈 A Internet? A les Xarxes Socials? No ho sé? O potser sí! 😉 Els pròxims dies es videoreuneix la Comissió de la Mm (som unes fanàtiques) i fa setmanes que li donem voltes al cap per mantenir la “passió i caliu de la Mm” a les XARXES. I potser tu també tens les teves idees, comptem amb tu.💪 #BonaNit Matagalls!!!

Uneix-te avui a la nostra llista de correu

Subscriu-te a la nostra comunitat Mm per a mantenir-te informat durant tot l’any.

Subscriu-te

Últims videos