El servei de Bus Parc del Parc Natural del Montseny, amb la Matagalls-Montserrat 📢

Els caps de setmana i festius és possible arribar al Parc Natural del Montseny en transport públic. El servei de Bus Parc, que opera Sagalés, arriba fins al Brull, lloc de sortida de la Matagalls-Montserrat. Per arribar al Brull, cal agafar la línia 484 (Vic-Tona-Collformic). Aquesta línia s’enllaça amb el tren, Rodalies R3, en concret a l’estació de Balenyà-Tona-Seva, ja que la parada és a la mateixa estació.

La línia de Collformic té expedicions cada cap de setmana i festiu. Els horaris s’ajusten també als horaris dels trens, per poder facilitar aquesta combinació. Es recomana consultar els horaris dies abans de la celebració, ja que són susceptibles a canvis en funció dels horaris de la línia R3 i de les millores en el servei.

Hi ha diverses opcions de preus del bitllet, el senzill especial de 2,40€; i l’opció de bitllet combinat Renfe-Bus, també el sistema està integrat a les tarifes integrades (amb els títols ATM es permet el transbordament Rodalies-Bus).

El servei de Bus Parc del Montseny disposa d’una altra línia a la mateixa zona, la que va a Viladrau, a més de tres línies més al vessant vallesà, entre Sant Celoni i Santa Fe de Montseny, entre Santa Maria de Palautordera i el poble de Montseny i entre Sant Celoni i Fontmartina. Aquesta darrera línia és un transport a demanda (TAD) que cal reservar amb almenys 48 hores d’antelació.

Comparteix-nos!

Uneix-te avui a la nostra llista de correu

Subscriu-te a la nostra comunitat Mm per a mantenir-te informat durant tot l’any.

Subscriu-te