Bones notícies tenim ganes de bones noticies… En primer lloc, volem preguntar-vos, com esteu? i els teus??? Aquest any el #covid19 colpeja dur els nostres cors 💙, el futur és incert 🙄 més que mai.

El 25 de febrer passat es va confirmar el primer cas de #coronavirus a Catalunya, aquest “bitxo 🐛” COM ens ha canviat la vida. Som a 3 d’abril i encara no s’ha aconseguit frenar la corba de casos. Sabem que sou valentes, la passió per la Matagalls us impulsa a realitzar fites inimaginables, a marxar per sobre des vostres límits 💪, límits de #persones normals… Penseu que mai posarem en risc la vostra salut, primer són les persones i ens enamora veure-vos feliços 🥰 (fixeu-vos la foto de la capçalera del correu-e). Sabeu què? Al principi, la Mm es feia cada dos anys… i NO us deixarem “tirades”!!!

La data prevista per la Mm20? Els dies 19 i 20 de setembre. La farem? No ho sabem, farem allò que ens recomani la Generalitat de Catalunya i els experts en salut. Què farem mentrestant? La comissió de la Mm20 continua, en un parell de setmanes ens tornen a reunir per videoconferència i us informarem de les darreres novetats i notícies. Què farà mentrestant la Comunitat Mm? Cuidar-se molt, són dies de #solidaritat 💙 i 🍀 #esperança. Fins aviat!!!

Uneix-te avui a la nostra llista de correu

Subscriu-te a la nostra comunitat Mm per a mantenir-te informat durant tot l’any.

Subscriu-te

Últims videos