La majoria dels catalans continuem a la Fase 0, mobilitat molt reduïda, esport en solitari, franges horàries… Fa mal al cor recordar-vos que aquest any NO és celebrarà la travessa, la Matagalls. És fa més fàcil, gràcies a vosaltres i als vostres missatges de suport. La Mm21 serà genial… malgrat que incerta 🍀!!!

La Comissió de la Mm ja havia fet molta feina per l’edició d’enguany, millores a partir de les vostres opinions, una nova imatge, nova web… i és clar, la SAMARRETA. Aprofitant aquesta empenta, us proposem somiar. De moment, ja hem transformat la imatge de la Mm20 en virtual, com? Donant-li la volta al CEG, 😱 a un club amb quasi 100 anys d’història!!

Bé, a LA IMATGE del club 😅, donant la volta a les muntanyes apareix una V… la V de Virtual… de la Mm20v. I que més? Com a mínim recuperant el caliu a les xarxes socials, tenim moltes idees… concurs de relats, els teus vídeos i fotografies històriques,… i un recorregut virtual? Respectant “PRIMER LES PERSONES” i “SEMPRE QUE SIGUI POSSIBLE” (si us plau, llegiu la notícia sobre les “FAQS esports FEEC en Fase 0”) Serà una Mm especial, VIRTUAL, recordant edicions passades. Idees tenim unes quantes! I tu?

Comparteix-les amb nosaltres a les xarxes (❤️ Instagram, Facebook 👍) Com a mínim sortiria una Mm20v, oi? Mentrestant, una nova normalitat ens espera i amb ella una nova Matagalls, la virtual, “SOMIA 💪Donem-li la volta”.

*Fotografia de capçalera d’Albert Uriach

Uneix-te avui a la nostra llista de correu

Subscriu-te a la nostra comunitat Mm per a mantenir-te informat durant tot l’any.

Subscriu-te

Últims videos