Amb una gran emoció compartim els resultats del Concurs de Vídeos de la Travessa Matagalls-Montserrat 2023. Ha resultat un testimoni de la passió i la dedicació dels corredors que, a través dels seus vídeos, han capturat l’essència única d’aquesta travessa.

En primer lloc, volem felicitar els finalistes, l’Edu i el Pau, pel seu fantàstic treball. Els seus vídeos ens han transportat a moments que perduraran en la memòria de tots els qui estimen aquesta marxa.

Però ara és el moment d’aplaudir a la Marina, la flamant guanyadora del concurs! El seu vídeo ha destacat clarament, amb una qualitat de gravació superior a la resta, i ens ha transmès la pura emoció i l’esperit que defineix aquesta travessa.

Els nostres més sincers elogis per capturar l’essència de la travessa i transmetre’ns-la amb tanta autenticitat. A l’Edu i el Pau, expressar el nostre reconeixement per les vostres creacions.

A tots els concursants, us donem les nostres gràcies per enriquir l’experiència per a la comunitat de la travessa i per inspirar a altres a fer-la.

Salut i aventura!

Vídeo Guanyador

Autora: Marina Colominas

Vídeos Finalistes

Autor: Edu Morraja

Autor: Pau Costa